Sunday, June 9, 2013

segmen:mari tambah kenalan blogger by Mr.K

Assalamualaikum ^^,

for the first time ever,teringin gak nak join something kat dunia blogging nih,
so here we gooo..

for more info tekan saya


disebabkan blog cheq ni,segan hidup mati dok mahu akibat kesibukan study (read:sleeping) so tak de la nyempat nye nak terjah menerjah blog orang.so follower pon 26 je lah dari dulu sampai kesudah nyeee.

pape pon I do love blogging recently,yelah time study week ni sume ahli beit dok sibok study ngadap buku 24 hours,so takdok la masa nak layan cerita and bebelan mengarut cheq ni haha
jadik,blog je la tempat iolls meluah kan.gituuuwww

anyway,moh la kita menambah kenalan dan mengeratkan tali persaudaraan ecewaa
wawawa(klu ahli beit tahu ni mahu diorang gelak sakan kat guwa)
k papai ;)


17 comments:

  1. saya pon joint jugak.. sama2 la bagi sokongan ye.. follow la ye...
    http://farid-kehidupan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum :)
    saya dari segmen yang sama ingin berkunjung dan memberi 1 follow kepada teman satu SEGMEN :) selamat bergabung ^o^)~

    http://enziiegekhizakii.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  3. Yeahhh ! seronok join segmen , for the first time :)
    Jom follow blog saye jugak eh ...

    http://meadalahsaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama

    http://cintasayangislam.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  5. done following all of you ;)
    selamat kenalan..

    ReplyDelete
  6. hai you !! i dari segmen yg sama .. done follow you .. hit me back okeh !! http://jarijemarikaku.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  7. hi orang2 kat atas ni,..saya tak join pun segmen tuh, tp saya follow je..he3.. sesapa yang nk difollow tuh follow la saya n tinggal jejak..kompem sy follow blik..huhuhu..pnjang palk tulis. ok, salam kenal

    ReplyDelete
  8. follow sini dari segmen yang sama. jum follow kita :) m0shie.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  9. saya datang dari segmen yang sama

    http://farahsyamimi.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    done follow sini :)

    ReplyDelete
  10. done follow u! follow kte plak taw.

    http://www.miszleena13.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ^__^

    ReplyDelete
  11. dri segmen yg sama..blogwalking sini..follow bg yg belum >.<

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  12. flying here.. dari group 2 no.12 datang terjah .. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama.done follow you.follow me back :)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  14. Hi,from same segment,
    Group 18 No 173 :)

    Done follow you dear..
    Jemput singgah & follow if u like..
    http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  15. Followed you!!
    Hit me back yaww!!

    assignmentcscrazil.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    thanks! :)

    ReplyDelete
  16. dr segment sm..harap sudi follow fiza jugak.. >.<

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  17. Done follow.. Datang drpd segmen MTKB by MR.K .. Blogwalking utk mnambah kenalan.. kalau sudi, follow blik ye.. Salam perkenalan.. Goodluck dlm bersegmen..
    http://sisnurul92.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete