Wednesday, June 5, 2013

man

assalamualaikum ^^,
wahaha tajuk entry sounds weird gila
selalu fail nak pick tajuk
tetibe.

okaylah actually,bukan nak tulis point sepenting notes biochem yg sepatutnya faiz hadam hari ni pon
*gua langgar lagi jadual waktu!

tahun 2013,tahun paling banyak faiz kena hadap macammacam kes bersangkut dan berkait rapat dengan lelaki.
kes lelaki nak kawin cepat,kes lelaki cari bakal isteri,kes lelaki kecewa,kes lelaki sweet talker..etc
aduh,takutnya la nak commit ngn sesuatu relay.tetibe plak akuh :p
tapi haruslah kan,nama pon manusia memang ada pelbagai ragam dan dugaan.
yang penting tenang khennss.

''sayang je takcukup bagi pompuan''
statement atas tak bagi maksud yang yes pompuan ni emang dasar materialistik!
no,
pompuan juga kalau awak awak yang lelaki tuh nak tahu,perlukan orang yang ready to be a good listerner bila girls tengah down.
tapi listen je dok cukup bang,action tu perlula jugak ada.
even bagi suggestion yang bodo kuasa limebelas pon insyaAllah girls akan gelak guling lah.*eh ke ni aku je?
wateverlah. ^^,

boyboyboyboy
girlgirlgirlgirl
conclusion:duadua species human.
:')
human yang kena saling melengkapi

takboleh tidak,kita semua nak partner yang cam gini yang cam gitu,tapi jangan sampai lupa pulak yang dah ada depan mata jangan tidak disyukuri.
k papai <3 p="">
p/s:biochemistry meh couple ngn cik pais meh ;)


No comments:

Post a Comment